Hűtőházunk segítségével biztosítjuk, hogy az általunk megtermelt alma ne csak a betakarítás során, hanem jóval később is vásárlóra találhasson. A modern hűtési technológiának hála az alma élvezeti értéke nem csökken, értékesíthetőségi ideje pedig jócskán meghosszabbodik, így az almáskertből betakarított gyümölcs télen-nyáron elérhető, friss és egészséges. A 2012-ben betárolt almát ősz óta folyamatosan adjuk el, nemrég pedig útnak indítottuk az utolsó szállítmányok egyikét: ezúttal Pest megyébe tartott a fuvar.
A záróbulit a betakarítási munkák végeztével, november elején tartottuk: a Főnök bográcspörköltje, tisztességes adag sör-bor-Árpia és Józsi viccei tették fel a pontot a 2012-es évre :). Boldogan mondhatjuk, hogy sikeres 12 hónapot hagytunk magunk mögött, és a bizonytalan globális gazdasági környezet ellenére bízunk abban, hogy 2013 végén is így nyilatkozhatunk majd.